ارز دیجیتال REQ ( Request ) چیست ؟ معرفی و بررسی

7 دقیقه زمان مطالعه
ارز دیجیتال REQ REQUEST

امروز به بررسی ارز دیجیتال ریکوئیست ( REQ )، رمز ارز رتبه ۳۱۶ام می‌پردازیم. برای درک بهتر این سوال که Request یا توکن REQ چیست، لازم است به برخی از نکات و خصوصیات این پروژه بپردازیم. ابتدا باید از اهداف این پروژه بدانید.

REQUEST Network ( ریکوئست نتورک ) به اختصار رمز ارز REQ ‘سیستم مالی تعاونی جهانی’ را پیش بینی می کند ، جایی که مردم و سازمان ها ‘کاملاً بر داده ها و گزینه های مالی خود کنترل دارند’.

به عبارت دیگر ، پروتکل درخواست یک واسط است که سیستمهای مالی خاموش را بهم متصل می کند و کاربران را قادر می سازد درخواست های پرداخت همتا به همتا را به صورت فاکتورهای تجاری کامل ارائه دهند.

REQ یا ریکوئست یک توکن چند منظوره است و از جمله توکن‌هایی است که از بلاکچین اتریوم استفاده می‌کند، که این امر قابلیت‌های زیادی برای قراردادها و تغییرات احتمالی به این رمزارز می‌دهد.

توکن REQ مانند شبکه‌هایی همچون پیپال و یا ونمو برای رمزارزها عمل می‌کند. این موضوع نیاز به اشخاص ثالث را حذف می کند تا راه حل ارزان تر و امن تر را ارائه دهد که با تمام ارزهای جهانی کار می کند.

REQ Token

ریکوئست یا Request یک سیستم پرداخت غیرمتمرکز است که ارز دیجیتال آن با نماد REQ شناخته می شود

هنگامی که یک کاربر یک درخواست برای پرداخت ایجاد می کند این پلتفرم آدرس پرداخت را که باید اختصاص داده شود تعریف می کنند و میزان آن را تعیین می کند.

کاربر همچنین می تواند شرایط و ضوابط پرداخت را تعریف کند، یک درخواست ساده را به صورت فاکتور ارتقا دهد.

هنگامی که این درخواست کامل شده باشد، کاربر می تواند درخواست خود را برای پرداخت هزینه های خود به اشتراک بگذارد.

هر گام در شبکه Request مستند و ذخیره شده است ( مانند بیتکوین ) و این موضوع اجازه می دهد همه به راحتی بتوانند برای پیگیری صورتحساب و پرداخت ها برای اهداف حسابداری اقدام کنند.

پلتفرم ریکوئست نیز با قوانین مالی در سراسر جهان یکپارچه شده است تا با قوانین تجاری هر کشور بتواند سازگار باشد. هرچند که این پلتفرم، بخش‌ها و قوانینی حتی برای شرکت‌های بزرگ و دولت‌ها نیز در نظر گرفته است.

خصوصیات اصلی Request چیست؟

یکی از خصوصیات منحصر به فرد این پروژه این است که تمام تراکنش‌هایی که بر مبنای این رمزارز انجام شده اند، کاملا قابل بررسی توسط عموم مردم است. از این رو هر سازمان و شرکتی که اهمیت بالایی به شفافیت تراکنش‌های خود و همچنین ایجاد اعتماد به مخاطبین خود می‌دهد، می‌تواند از این پروژه سود ببرد.

همچنین این رمزارز، از ۳ قسمت اصلی هسته مرکزی، لایه افزونه‌ها و لایه اپلیکیشن‌ها تشکیل شده است. در ادامه نگاه دقیق‌تری به هر یک از این لایه‌ها و وظیفه هر کدام خواهیم داشت.

در ادامه به بررسی سه لایه ارز دیجیتال REQ می پردازیم

ارز دیجیتال REQ

لایه اول، لایه مرکزی Request

هر سیستم معتبر و قابل اتکایی باید دارای هسته مرکزی قدرتمندی باشد. توکن REQ نیز از این قانون مستثنا نیست. بدلیل اینکه این رمزارز از بلاکچین اتریوم استفاده می‌کند، توانایی پشتیبانی از تمام رمزارزهای برپایه ERC-20 را دارد.

همچنین این پلتفرم از طریق سیستم اوراکل (روشی در رمزارزها برای اعمال تغییرات در یک بلاک با استفاده از اطلاعات خارج از بلاک به وسیله کد نویسی)، قابلیت پشتیبانی از رمزارزهای دیگر را نیز دارد. فعالیت‌های پرداختی معمول، توسط این هسته مرکزی انجام می‌شود این روش همچنین بر خلاف دیگر روش‌های معمول تراکنش، رایگان است.

لایه دوم REQ، لایه افزونه‌ها

در این بخش تراکنش‌ها و یا دیگر اقدامات پیچیده‌تر انجام می‌شود. با افزودن کدها و قوانین مورد نظر، این لایه توانایی انجام قراردادهای هوشمند مانند، پرداخت‌های از پیش تعیین شده و یا مالیات و دیگر تراکنش‌های ار این قبیل را دارد.

شرکت‌ها و اشخاص می‌توانند قوانینی برای این بخش وضع کنند، و در صورت استفاده از این قوانین، درصدی از مبلغ تراکنش‌ را به عنوان دستمزد دریافت کنند.

لایه سوم ( لایه اپلیکیشن ها )

این بخش بیشتر برای برنامه نویسان و فیلتر کردن تراکنش‌های نامعتبر نوشته شده است تا از امنیت هرچه بیشتر این نقل و انتقالات مالی پشتیبانی کند.

بنیانگذاران Request چه کسانی هستند؟

بنیانگذاران ریکوئست عبارتند از Christophe Lassuyt و Etienne Tatur.

Christophe Lassuyt در حال حاضر افسر ارشد مالی است. قبل از این پروژه، او Moneytis را تاسیس کرد.

moneytis-christophe-etienne

Etienne تاتور مدیر فنی پروژه است. قبل از ریکوئست، او همچنین Moneytis را تاسیس کرد و به عنوان یک توسعه دهنده اصلی در Qobuz، یک سرویس جریان موسیقی کار کرد.

پیش بینی قیمت و آینده رمزارز ریکوئست (REQ)

قیمت هر دارایی به عوامل متعددی بستگی دارد و پیش بینی قیمت هر دارایی دیجیتال نیازمند بررسی تکنیکال و فاندامنتال دارد، برای باره های زمانی بلند مدت فاندامنتال روش بهتری است.

پایگاه اینترنتی DigitalCoinPrice.com یکی از مراجع پیش بینی قیمت ارز دیجیتال است.

با توجه به برنامه و اهداف پروژه ارز دیجیتال Request وب سایت DigitalCoinPrice پیش بینی کرده است که در سال های آینده این رمزارز قیمت های حدودی برآورد شده را داشته باشد که در لینک زیر می توانید مشاهده کنید:

https://digitalcoinprice.com/forecast/request

سرویس دیگری که اقدام به پیش بینی قیمت رمزارزها می کند ولت اینوستور است که لینک صفحه پیش بینی REQ در Walletinvestor به شرح زیر است:

https://walletinvestor.com/forecast/request-prediction

من از سایت بالا استفاده کردم و حدود ۶ ماه برخی از ارزها رو رصد کردم. با سیستم ماشین لرنینگی که داره خیلی وقت ها دیدم که بسیاری از پیش بینی هاش درست از آب در میاد حتی در بازه کوتاه مدت

این مقاله را به اشتراک بگذارید
پیام بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *